O nama

Tvrtka Vidici d.o.o. članica je grupacije Sarađen vodeće građevinske tvrtke na području Šibensko-kninske i Zadarske županije, specijalizirane za izvođenje svih vrsta građevinskih radova s naglaskom na izgradnju velikih infrastrukturnih i hidrotehničkih objekata, izgradnju i rekonstrukciju cesta i cestovnih objekata te zemljanih radova i odvodnje.

 

Stručno vođenje i organiziranje projekata bitan je čimbenik uspješnosti. Naš SARAĐEN d.o.o. tim raspolaže dugogodišnjim iskustvom u upravljanju građevinskim projektima, najbolje je upoznat s građevnim standardima i u skladu s tim primjenjuje svoje stečeno znanje.

 

Kontinuiranim usavršavanjem i razvojem našeg poslovanja dajemo značajan doprinos ostvarivanju napretka u našoj djelatnosti, nastojeći udovoljiti specifičnim zahtjevima suvremenih građevinskih projekata. Kompetentnost, otvorenost i pouzdanost u odnosu prema klijentima, zaposlenicima, kao i prema našim partnerima, smatramo glavnom karakteristikom tvrtke SARAĐEN d.o.o.

 

Cilj nam je da u ovaj projekt ugradimo sva naša dosadašnja iskustva i vještine te da kroz profesionalan pristup u radu s klijentima osim uspješne prodaje našeg proizvoda postignemo da su naši kupci zadovoljni. Kako bi to ostvarili molim Vas za suradnju te da nam kroz ispunjavanje kratkog upitnika pomognete da sagradimo naselje po Vašoj mjeri. Zadovoljan kupac je najveća nagrada za naš trud!

 

Vaš Sarađen tim!

Facebook
Twitter